Dictator™ - Death Disco Budapest

Dictator™ - Death Disco Budapest
zene
minden ami death disco.
kép
minden ami friss.
video

Friss topikok

Linkblog

Dictator™ - Death Disco Budapest



Official myspace: www.myspace.com/hotboysrecords

Igazi Ed Banger Allnighter: So Me is jön a főnökkel!

2008.02.06. 12:35 dctr

szombaton a főnök Busy P-vel érkezik SO ME is.
így lesz teljes Ed Banger Allnighter a dolog.

SO ME dj, producer, de leginkább a fiatal párizsi grafikus generáció legismertebb arca.
egyszemélyben felelős az ed Banger designjáért, de a Justice keresztes fekete látványvilágért is ő okolható... nomeg a Justice videoklippeket is ő csinálta.

ezt (we are your friends):

meg ezt (D.A.N.C.E.):


Death Disco Budapest & Kollektíva presents:

ED BANGER ALLNIGHTER

Busy P (F, Ed Banger Records)
Tmx, Fullstereo, Popbitch (Kollektíva)
Kovary
Miss Lucifer (Death Disco Budapest)
 
2008. feburár 9. szombat
Trafó Bár Tangó
Belépő: 2000 HUF elővételben / 2500 HUF helyszínen
A buli limitált férőhelyes.
 

Az év első igazi nagy durranásnak ígérkező buliját Budapest két meghatározó klubestje, a Death Disco és a Kollektíva csapata szervírozza, amikor is a Trafóban látják vendégül a világ jelenleg talán legmenőbb dj-jét, a francia elektro forradalom agytrösztjét, a Daft Punk manager és Ed Banger főnök Busy P -t!
 
Az elmúlt évben számtalan, a francia elektro színtérhez kötődő dj járt Budapesten, elég csak a Death Disco keretében ide látogató Kavinsky-ra, a Pep! Magazin által bemutatott Surkin-ra, vagy a Kollektiva/Test szervezésében elhozott Vicarious Bliss-re gondolni, így eljött az idő, hogy végre a stílus talán legnagyobb kaliberű dj-je, a párizsi elektro szcénát lassan több mint egy évtizede meghatározó és irányító, annak kulcskiadóját, az  Ed Banger Records-t vezető Busy P is tiszteletét tegye egy hamisíthatatlan fejrázós ed banger party keretében.
 
A még ma is csak harmincas évei elején járó Busy P-ről (Pedro Winter) nem túlzás azt állítani, hogy már a műfaj születésénél jelen volt. Egyetemista évei alatt akadt össze két zenemániás párizsi figurával, akik ekkortájt vették fel a Daft Punk nevet, s akiket minden különösebb tapasztalat nélkül managelni kezdett. Hogy volt érzéke hozzá, mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a Daft Punk a francia zene talán legemblematikusabb zenekaraként több millió lemezt adott el világszerte.
 
Már ez is szép tett volt Pedro-tól, ám ő képes volt még egyet fordítani a történeten: 10 évvel a Daft Punk befutása és a francia elektro színtér elindítása után szinte szóról szóra megismételte a sikersztorit, amikor 2007-ben a Justice kapcsán újra egy párizsi duó uralta a klubokat világszerte olyan dalokkal mint a D.A.N.C.E. vagy a We are your friends. Busy P emelett megalapította a műfaj zászlóshajójának számító Ed Banger kiadót, majd idővel maga is producerkedni (Rainbow EP) és dj-zni kezdett. Hogy ehhez is ért, bizonyítja a számtalan már-már legenda számba menő Ed Banger party New York-tól Ausztráliáig.
 
Ebből az őrületből kap ízelítőt aki lejön feburár 9-én a Trafóba. Busy P ritkán játszik manapság ilyen kis klubban, úgyhogy mindenkinek ajánlott időben érkezni. Annál is inkább, mivel a bevezetést, majd Busy P után az elektro celebrálás folytatását Budapest egyik legjobb csapata, a Kollektíva végzi, akiknek a bulijain már önmagában is falrengető rave hangulat szokott uralkodni. Segítségükre lesz ebben még a szintén elektro vonalon mozgó Kovary és a Death Disco Budapest állandó rezidense, Miss Lucifer is.
 
Death Disco Budapest: www.myspace.com/hotboysrecords  
Busy P:  www.myspace.com/busyp  
EdBanger Records: www.myspace.com/edbangerrecords  
Kollektiva: www.kollektiva.hu / www.myspace.com/kollektiva
Trafó: www.trafo.hu   

 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ed banger busy p so me

A bejegyzés trackback címe:

https://ddbp.blog.hu/api/trackback/id/tr95327704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása